Tämän kurssin viimeisenä tehtävänä on pohtia, miten voisin jatkossa hyödyntää sosiaalista mediaa? Tai miten Kätilö linjoilla sivuston toimivuutta voisi kehittää ja miten somea muuten voisi hyödyntää jatkossa?

Kätilö linjoilla sivustoa voisi mainostaa Facebookissa ja Instagramissa, jolloin se saisi enemmän seuraajia ja tykkäyksiä ja saavuttaisi enemmän näkyvyyttä. Julkaisuja tulisi sivuilla tehdä säännöllisesti, mielellään monta kertaa viikossa. Sivujen ulkonäköä ja toimivuutta voisi muokata paremmaksi esimerkiksi kuvien ja videoiden avulla. Sivujen ylläpitoon perehtymällä oppisi varmasti miten sivut saadaan paremmiksi ja toimivammiksi. Aika näyttäisi, löytäisikö sivuille raskaana olevia naisia ja hyödyttäisikö se heitä.

Yleisesti ottaien terveydenhuollon olisi jo aika Suomessa aloittaa sosiaalisen median hyödyntäminen potilaiden ja asiakkaisen tavoittamisessa sekä ohjaamisessa. Somessa ihmiset viettävät aikaa, ja sieltä heidät on helppo tavoittaa. Tietosuojasta tulee pitää kiinni ja ihmisille tehdä selväksi, miten avoimesti milläkin sivustolla voi asioista keskustella. Henkilökohtaisia asioita voidaan käsitellä chat:ssä tai sähköpostissa, mutta fasebookissa ja muualla pysytään yleisellä tasolla.

Minä jatkan edelleen somen käyttöä kuten ennenkin, mutta nähtäväksi jää, jatkanko tämän Kissaelämää blogin pitämistä? Jos jatkan, niin ainakin enemmän otsikon mukaisesti kuin tähän saakka...